Retete pentru produse de patiserie
Clatitele cu branza dulce este desertul copilariei pentru multi dintre noi. De ce nu ne-am readuce aminte de acele vremuri?
Clatitele cu frisca sunt delicioase, dar pentru a imbina gustul cu aspectul cateva frunze de menta proaspata sunt perfecte.
Gogosile inelus se prepara in mai multe moduri. Aceasta reteta este una rapida dar rezultatele sunt mult mai bune deoarece gogosile se coc in cuptor si nu se prajesc in baie de ulei.
Cozonacul nemtesc este un desert aromat specific sarbatorilor de iarna, fiind in acelasi timp un preparat complex.
Strudelul cu branza dulce este un preparat foarte delicios si apetisant fiind in topul prefeintelor copiilor in materie de produde de panificatie.
Clatitele cu mere si stafide sunt cele mai bune, fiind delicioase atat calde cat si reci.
Strudelul cu mere si visine este desertul preferat de copii deoarece este dulce, aromat si, servit rece are un gust mult mai intens.
Gogoselele cu lapte batut sunt foarte bune si aromate, fiind un desert care ne aduce aminte de anii copilariei.
Cornurile cu nuca sunt aromate si foarte gustoase, ele fiind mult mai dulci si fragede daca sunt servite a doua zi.
Cornuletele cu branza sunt deliciose, fiind ideale pentru un mic dejun copios si plin de vitamine.