Retete pentru produse de patiserie
Cornuletele cu margarina se prepara usor, sunt gustoase si aromate, mult mai fragede a doua zi.
Cornuletele cu nuci in compozitie sunt delicioase, aromate si se prepara rapid, necesitand putine ingrediente.
Cornuletele cu bors sunt foarte bune ele fiind mult mai fragede si mai aromate a doua zi.
Cornuletele cu smantana trebuie sa le incercati deoarece sunt foarte gustoase si aromate.
Cornuletele cu ulei si untura sunt foarte fragede si gustoase ,perfecta ca desert sau gustare.
Cornuletele cu untura sunt cornuletele copiularie noastre, foarte aromate si fragede.
Cornurile pentru ceai sunt delicioase si aromate alaturi de o delicioasa cana de ceai.
Cornurile cu nuci sunt aromate, gustoase, ideale ca gustare de dupa-amiaza.
Gogosile pripite sunt atat de gustoase, incat copii le vor adora.
Pandispanul este o baza ideala pentru prajitura usoara cu fructe si pentru tortul cu fructe sau cu crema.