Retete pentru produse de patiserie
Strudel cu varza calita este un aperitiv delicios, satios pe acre il puteti servi atat cald cat si rece.
Pateurile cu aluat fraged sunt foarte gustoase si apetisante, ele fiind delicioase atat pentru micul dejun cat si ca gustare de dupa-amiaza.
Pateurile cu branza in amestec este reteta de succes pentru o gustare satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.
Pateurile cu cascaval nu numai ca sunt gustoase, dar se prepara rapid si necesita putine ingrediente.
Pateurile cu carne este un preparat pe care il puteti servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal cand nu aveti mult timp la dispozitie.
Pateurilecu ceapa si praz sunt aromate si gustoase, mai ales daca le serviti reci, a doua zi la micul dejun.
Pateurile cu ciuperci nu numai ca sunt foarte gustoase dar se prepara usor si sunt la fel de bune si reci.
Pateurile cu spanac trebuie sa le incercati di dvs deoarece sunt foarte gustoase si aromate.
Pateurile cu varza calita sunt perfecte pentru un pranz in repezeala.
Cornetele cu crema sunt aromate, gustoase si foarte usor de preparat, fiind perfecte ca gustare de dupa-amiaza.