Retete pentru produse de patiserie
Checul de dovleac cu stafide are o aroma delicioasa de dovleac prajit, care te poarta cu gandul la anii copilariei la tara.
Budinca de mere este un preparat cunoscut de noi toti din copilarie, de aceea este bine ori de cate ori avem ocazia sa retraim acele momente!
Croasantele sunt o provocare pentru gospodine, dar si o bucurie pentru cine le are pe masa, la micul dejun, proaspete, gustoase si aburinde.
Strudelul cu piept de pui are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos, si se poate prepara cu foarte multe umpluturi!
Rulada cu spanac si sunca este o rulada aperitiv pe care o puteti prepara chiar si cu o zi inainte de a o servi, astfel gustul si aromele sunt surprinse din plin.
Parizienele cu branza le puteti servi atat calde cat si reci, de asemenea le puteti prepara si cu umplutura dulce.
Palmierii cu ciuperci sunt deliciosi si foarte gustosi, mai ales daca sunt serviti reci, a doua zi. Compozitia de umplutura poate avea si alte ingrediente in functie de preferinta fiecaruia.
Melcisorii cu scortisoara sunt deliciosi, aromati si de ce sa nu recunoastem ca se prepara foarte usor.
Merele in aluat sunt de fapt niste gogosele delicioase si foarte gustoase, ele fiind preferatele copiilo.
Strudelul vienez este foaret gustos, dar daca il serviti cu sos de vanilie, aroma va fi si mai intensa....