- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Strudelul  cu piept de pui are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos, si se poate prepara cu foarte multe umpluturi!
		
		Ingrediente
		
			
- 400 gr foitaj
 
- 1 ceapa
 
- patrunjel verde
 
- salvie
 
- 1 piept de pui
 
- 60 gr unt
 
- cimbru
 
- ulei
 
- sare
 
- piper
 
PENTRU UNS:
- 2 linguri cu lapte
 
- 1 galbenus
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Lasa de seara aluatul sa se dezghete in frigider. Toaca marunt ceapa si pune-o la calit in untul topit. Cand a devenit sticloasa, adauga pieptul de pui taiat cubulete, sare si piper, iar cand carnea s-a patruns, da tigaia deoparte si lasa sa se racoreasca.
 
- Pune foaia de foitaj pe masa, intinde-o putin cu sucitorul si asaza carnea racorita si amestecata cucimbru, salvie si  patrunjel verde tocat fin. Ruleaza strudelul format si pune-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge-l cu amestecul de galbenus  si lapte, apoi baga tava in cuptorul incins pentru 30 de minute.
 
- Cand strudelul este auriu se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca, abia apoi il poti felia si servi.