Chec cu cacao-varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Checul cu cacao este foarte bun si apetisant, fiind perfect chiar si la mesele in familie.

Ingrediente

    • 6 oua
    • 250 gr zahar
    • 100 ml ulei
    • 200 gr faina
    • 2 linguri rom
    • coaja rasa de la o lamaie
    • 1 lingura portocale connfiate, taiate
    • 25 gr cacao
    • sare
    • 1 plic zahar vanilat

Instructiuni de preparare

  1. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare, pana ce albusul se intareste. Se pun galbenusurile, uleiul si portocala confiata, se amesteca usor, apoi se incorporeaza treptat faina, sarea, vanilia, coaja rasa de lamaie.
  2. Se imparte compozitia in doua. Jumatate din ea se toarna in tava de chec tapetata cu unt si faina, iar cealalta jumatate se amesteca cu cacao. Se toarna compozitia cu cacao peste cea din forma. Se pune checul in cuptorul cald si se coace la foc potrivit, 30 de minute.

Recomandari

Patiserie