Cafea

Retete de bauturi pe baza de cafea

Cele mai noi Retete

Frappe aromat

Ce este poate fi mai racoritor vara?Un frappe aromat rezolva problema caldurii si va ofera un moment de rasfat aromat numai pentru dvs.

30 min
4 servings

Cafea spumoasa

Daca v-ati saturat de cafeaua de dimineata traditionala sau nu va atrage cappuccino prea mult, noi avem o solutie: incercati cafeaua spumosa.Este tare, dulce, racoritoare si cu siguranta de neuitat.

30 min
4 servings

Deliciu frantuzesc de vara

Acest deliciu frantuzesc de vara este perfect pentru momentele cand doriti sa va relaxati si in acelasi timp vreti sa scapati de caldura.Racoritor si revigorant este exact ce aveti nevoie pentru o zi de vacanta de neuitat.

30 min
4 servings

Mocaccino ice

Mocaccino ice este o cafea racoritoare de vara.Mocaccino ice se poate bea atat la micul dejun cat si dupa masa de pranz.

30 min
4 servings

Cappuccino ice

Cappuccino ice este o bautura energizanat, delicioasa si foarte racoritoare. Cappuccino ice inlocuieste cu succes cafeaua in zilele caniculare de vara.

30 min
4 servings

Cappuccino

Cine nu ar vrea sa savureze dimineata un cappuccino proaspat si foarte aromat? Pentru asta va oferim o retete delicioasa care sa va invioreze...

30 min
4 servings

Ciocolata cu lapte

Ciocolata calda este una dintre cele mai populare bauturi in sezonul rece. Rasfata-te chiar la tine acasa cu o ciocolata calda cu lapte!.

30 min
4 servings

Cafe frappe

Frappe -ul de cafea este o bautura racoritoare ideala pentru zilele calduroase de vara, insa si pentru momentele cand vrei sa te bucuri de o bautura delicioasa care sa contina si cafea.

30 min
4 servings

Cappuccino cu scortisoara sau ciocolata neagra

Cappuccino cu scortisoara sau ciocolata neagra este o bautura delicioasa, numai buna la micul dejun.

30 min
4 servings

Cappuccino cu portocala si scortisoara

Cappuccino cu portocala si scortisoara trebuie sa il incercati pentru ca este foarte bun si aromat.

30 min
4 servings