Retete pentru produse de patiserie
Bascutele sunt delicioase, aromate, si de ce sa nu recunoastem se prepara usor,ele putand sa fie facute cu diferite umpluturi...dulci sau sarate.
Checul cu portocale este un desert aromat, delicios cu care puteti oricand sa ii surprindeti pe cei dragi.
Coronitele cu flori de mar sunt desertul ideal atunci cand doriti sa ii pacaliti pe cei mici sa manace fructe.
Strudelul este deliciul oricarui gurmand, dar strudelul cu prune este delciul tuturor pasionatilor de dulciuri aromate.
Saleurile cu verdeata sunt delicioase,aromate si foarte usor de preparat, fiind un aperitiv indragit atat de cei mici cat si de cei mari.
Perele in aluat este reteta unui desert delicios, aromat si foarte usor de preparat, avand la baza ingrediente comune si ieftine.
Gogosile umplute cu gem este un desert aromat si delicios, acre ne aduce aminte cu siguranta de anii copilariei si de gogosile bunicii.
Palmierii cu nuca este preparatul ideal pentru o gustare dulce de dupa-amiaza, fiind in acelasi timp si un desert desavarsit!
Saratelele cu mac si chimen este u aperitiv delicos, pe care il puteti servi ca atare sau in loc de paine.
Saratelele picante se prepara in special cu ocazii speciale si se servesc ori pe post de paine sau tartina, ori se servesc ca atare.