Retete pentru produse de patiserie
Clatitele cu mere sunt foarte aromate si usor de preparat, de aceea ca desert, ele se preparaa exact cu 5 minute inainte de a le servi.
Trandafirii din mere sunt acel gen de desert rafinat si delicat pe care il puteti servi chiar si la mesele festive...
Cornuletele cu magiun si nuca sunt delicioase, ele fiind gustoase calde dar foarte delicioase daca se servesc a doua zi cand devin si mai fragede.
Gogosile pufoase sunt foarte apreciate de copii, mai ales daca se servesc calde alaturi de o cana de lapte dulce.
Pachetelele cu dulceata se prepara foarte usor, fiind deliciose si foarte aromate.
Cornuletele cu dulceata sunt foarte gustoase cand sunt calde, dar sunt foarte fragede a doua zi cand aromele sunt pe deplin imbinate.
Pachetelele gustoase sunt delicioase, dietetice si foarte simplu de preparat.
Baclavaua este un desert turcesc foarte dulce si aromat in acelasi timp.
Baclavalele, desi pare complicat de preparat, se fac foarte usor cu conditia sa aveti miez de nuca din belsug, pentru un gust senzational!
Cornulete cu gem si nuci sunt delicioase, mai ales daca sunt consumate a doua zi cand devin mult mai fragede si mai aromate.