Retete pentru produse de patiserie
Saratelele sunt de obicei servite ca aperitiv, la mesele festive. Dar saratelele sunt si mai bune a doua zi de aceea este de preferat sa le preparati cu o zi inainte, astfel veti surprinde din plin aromele.
Saleurile cu drojdie sunt delicioase, dar pentru a nu va plictisi de aroma lor puteti face si cu seminte de mac, susan sau chiar cascaval ras.
Clatite cu portocale - un desert rapid si tentant. O alegere excelenta pentru o seara racoroasa petrecuta in familie. Incearca aceasta reteta daca te-ai plictisit de clasicele clatite umplute cu gem!
Covrigeii cu marmelada sunt pe departe cei mai deliciosi. Datorita marmeladei puteti prepara mereu covrigi cu alte arome, astfel desertul va fi mereu o surpriza.
Turta dulce este pentru multi un dulce care ne aduce aminte de copilarie, dar care nu trebuie sa lipsesca din casa mai ales de Craciun.
Turta dulce fara miere si fara ou este o varianta mai economica a clasicei retete de turta dulce. Trebuie sa o preparati si dvs si veti vedea ca este delicioasa.
Clatitele crocante sunt un desert apreciat dar la fel de bine se pot servi si ca aperitiv daca sunt umplute cu o crema de branza sau cu o salata, sau de ce nu se pot servi ca inlocuitor dietetic de paine.
Cand aveti pofta de ceva dulce incercati delicioasele muffins cu frisca. Sunt aromate, gustoase si se prepara foarte rapid.
Clatitele cu inghetata pot fi considerate ca cel mai rapid si gusos desert pe care il puteti prepara in numai cateva minute.
Briosele cu mere sunt delicioase dar daca doriti sa le mai schimbati aroma puteti adauga in aluat si putina scortisoara macinata.