Retete pentru produse de patiserie
Prajitura Ciaramicola este o delicioasa prajitura italiana din zona Umbriei.Este una din prajiturile care se prepara, cu precadere, cu ocazia sarbatorilor de Paste dar este o prajitura care o puteti prepara cu orice ocazie doriti.
Gogosi cu dulceata sunt pufoase, dulci si irezistibile. Combinatia de aluat fraged cu dulceata sau gemul surpriza dinauntru fac aceste gogosi irezistibile, potrivite pentru masa de dimineata.
Checul cu portocale este deserul cel mai potrivit pentru a petrece timpul impreuna cu cei dragi la o ceasca de cafea sau ceai.Este cu siguranta desertul preferat al multor copii datorita gustului deosebit oferit de sucul de portocale.
Pasca cu branza, cu siguranta este regina neincoronata a sarbatorilor de Paste. Ca asemanarea sa fie si mai mare ea are un aspect auriu si vine cu o coronita de aluat invaluita in mirosuri ametitoare.
Rulouri cu mere si sos caramel sunt preparate cu precadere in Danemarca, fiind un desert foarte des intalnit in fiecare gospodarie.Poate fi un aperitiv sau ca o gustare la ceai.Sau de ce nu poate fi un desert delicios pentru cei mici.
Checul cu prune este un desert delicios si gustos, avand o aroma de prune inconfundabila.Puteti prepara aceste desert pentru a-l savura alaturi de o ceasca cu ceai sau de ce nu poate fi servit si ca gustare sau aperitiv.
Checul cu banane este un desrt delicios pentru toata lumea, si poate fi consumat la orice ora din zi.Se poate servi la micul dejun sau ca gustare langa o ceasca de ceai.Sau de ce nu poate fi un desert dupa o masa copioasa.
Checul cu banane este o reteta usoara, care oferă rezultate perfecte de fiecare dată.Pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data, asigurati-va ca bananele sunt foarte bine coapte, altfel checul va avea un gust fad.
Cozonacul cu ghimbir este gustarea perfecta in zilele de vara.Amestecul de ghimbir proaspat ras si zahar face din acest desert un preparat racoritor delicios,ideal langa un pahar de limonada.
Gogosele cu nuca de cocos sunt originare din India si pot fi servite atat ca desert cat si ca aperitiv. Aroma puternica de nuca de cocos face ca acest preparat sa fie mai delicios daca seviti alaturi de o limonada rece