- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Rulada cu spanac si sunca este o rulada aperitiv pe care o puteti prepara chiar si cu o zi inainte de a o servi, astfel gustul si aromele sunt surprinse din plin.
		
		Ingrediente
		
			
- 6 oua
 
- 150 gr unt/margarina
 
- 9 linguri faina
 
- sare
 
- 250 ml apa
 
PENTRU UMPLUTURA:
- 300 gr spanac proaspat
 
- 2 fire ceapa verde
 
- 8 felii de sunca
 
- 1 lingurita unt/margarina
 
- 50 gr cascaval ras
 
- piper macinat
 
- sare
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Pune pe foc apa, margarina si putina sare. cand grasimea s-a topit, da deoparte si pune faina si ouale. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptorul incins pana se rumeneste foaia de rulada.
 
- Pentru umplutura, incinge untul, apoi caleste in el ceapa tocata marunt. Adauga spanacul si lasa-l pana s einmoaie furnzele, adauga sare si piper, apoi da vasul deoparte.
 
- Asaza feliile de sunca pe foaia de rulada, presara cascavalul apoi intinde spanacul calit. Ruleaza strans. si da la cuptor pentru 10 minute, apoi scoate-o si lasa sa se racoreasca inainte de a o felia si servi.