Pandispan-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pandispanul este o baza ideala pentru prajitura usoara cu fructe si pentru tortul cu fructe sau cu crema.

Ingrediente

    • 8 oua
    • 8 linguri cu faina
    • 8 linguri cu zahar
    • sare
    • 1 lingura cu unt
    • 1 lingura cu faina pentru tapetat forma

Instructiuni de preparare

  1. Speli ouale, separi galbenusurile, pe care le freci spuma cu zaharul pus cate putin. Cand nu se mai simt cristalele in crema adaugi putina sare si faina in ploaie si omogenizezi compozitia.
  2. Bati albusurile spuma, le incorporezi in aluat si il imparti pe acesta in doua forme potrivit de mari, unse cu unt si tapetate cu faina.
  3. Coci la foc potrivit 30-35 minute pana trece testul cu scobitoarea, apoi il scoti si il lasi pe o planseta sa se racoreasca, pudrandu-l cu zahar.

Recomandari

Patiserie