- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Cornurile cu nuca sunt aromate si foarte gustoase, ele fiind mult mai dulci si fragede daca sunt  servite a doua zi.
		
		Ingrediente
		
			
- 700 gr aluat fraged
 
- 200 rg zahar+2 linguri pentru decor
 
- 3 linguri lapte
 
- 300 gr miez de nuca
 
- 1 lingura marmelada de prune
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Amesteci zaharul cu marmelada, lapte si miezul de nuca si freci pana se omogenizeaza compozitia.
 
- Indinde aluatul in foaie subtire si taie patrate mari de 8cm. Pune pe fiecare patrat o lingura cu umplutura, apoi ruleaza pe colt.
 
- Pune cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt, si presara desupra zahar tos. Da tava la cuptor, la foc potrivit 35 de minute, apoi lasa-le sa se racoreasca dupa care le poti servi.