Torturi

Retete de torturi

Cele mai noi Retete

Tort de sarlota

Tortul de sarlota este un desert pe care sunt sigura ca nu il veti refuza. Indiferent de ocazia cu care il preparati, o felie de tort de sarlota este mereu binevenita.

30 min
4 servings

Tort de curmale

Tortul de curmale este un tort racoritor si foarte aromat cu fine arome orientale. Deoarece se prepara rapid tortul de curmale poate fi preparat chiar si daca nu este o ocazie deosebita.

30 min
4 servings

Tort de portocale

Tortul de portocale este un desert delicios,foarte spectaculos. Desi pare complicat este un tort relativ simplu, al carui gust dulce-acrisor va va cuceri pe loc.

30 min
4 servings

Tort cu crema de zahar ars

Tortul cu crema de zahar ars este un tort aromat, delicios care poate fi preparat chiar si cu 2-3 zile inainte de a fi consumat.

30 min
4 servings

Blat de tort de nuca

Blatul de tort de nuca este punctul de plecare pentru multe torturi delicioase, mai ales daca ele sunt umplute cu crema de ciocolata.

30 min
4 servings

Tort de lamaie

Tortul de lamaie este un tort aromat si racoritor care poate fi preparat atat cu anumite ocazii din viata dvs cat si ca desert la cina din familie de la sfarsitul saptamanii.

30 min
4 servings

Tort de bezele

Tortul de bezele este un tort spectaculos, pe care sunt sigura ca il veti prepara si dvs. Aroma fina a tortului de bezele face el sa fie considerat o delicatesa.

30 min
4 servings

Tort de alune

Tortul de alune este un tort delicios, parfumat care inobileaza in cel mai frumos mod o cina in familie. Indiferent de ocazia cu care il preparati este mereu o placere sa il savurati.

30 min
4 servings

Tort de albus cu crema de cafea

Tortul de albus cu crema de cafea este un tort senzatonal ata prin aspect cat si prin aroma speciala de neegalat.

30 min
4 servings

Tort Joffre

Tortul Joffre este un tort delicios care o data ce l-ati gustat mereu va veti aduce aminte de el. Indiferent daca aveti sau nu o ocazie speciala merita sa il preparati!

30 min
4 servings