Torturi

Retete de torturi

Cele mai noi Retete

Tort cu ciocolata-varianta 2

Tortul cu ciocolata este poate cel mai aromat si indragit tort. Cine nu prefera pentru ocaziile speciale un tort de ciocolata? Cred ca toti vor fi incantati de aroma si gustul delicios!

30 min
4 servings

Tort cu nuci si piscoturi

Tortul cu nuci si piscoturi este un tort delicios, apetisant care cu sigguranta va fi pe placul tuturor. Indiferent de ocazia cu ca il preparati este mereu o placere sa ggusti din tortul cu nuci si piscoturi.

30 min
4 servings

Tort cu biscuiti si caramel

Tortul cu biscuiti si caramel este un tort delicios, economic care nu necesita prea multa experienta in bucatarie. indiferent de ocazia cu care il veti prepara va di mereu o placere sa il ggustati.

30 min
4 servings

Tort de biscuiti cu bezele

Tortul de biscuiti cu bezele este poate cel mai economic si rapid tort, fiind in acelasi timp si foarte aromat.

30 min
4 servings

Tort Diplomat fara blat

Tortul Diplomat fara blat este un tort delicios, rapid si foarte aromat. Daca doriti puteti sa ii preparati si un blat subtire in pandispan sau puteti face un blat din piscoturi insiropate.

30 min
4 servings

Tort Aida

Tortul Aida este desertul ideal pentru mesele festive in familie, atunci cand doriti sa va impresionati invitatii.

30 min
4 servings

Tort cu ananas si ciocolata

Tortul cu ananas si ciocolata este un tort aromat, gustos care poate fi preparat pentru orice ocazie din viata dvs, sau poate fi preparat si ca desert la mesele intre prieteni.

30 min
4 servings

Tort fin cu nuci si cacao

Tortul fin cu nuci si cacao este un tort deosebit, care se prepara rapid si cu care puteti face senzatie indiferent de ocazia pentru care il preparati.

30 min
4 servings

Tort cu smochine

Tortul cu smochine este un tort delicios cu arome exotice, pe care cu siguranta il veti indragi. Aroma de smochine poate fi inlocuita cu caise uscate sau curmale.

30 min
4 servings

Tort cu struguri si capsune

Tortul cu struguri si capsune este un tort delicios, mai ales daca sunteti mari amatori de prajituri cu fructe. Tortul cu struguri si capsune este tortul ideal pentru mesele in familie.

30 min
4 servings