Torturi

Retete de torturi

Cele mai noi Retete

Tort de nuca cu bezea

Tortul de nuca cu bezea este un tort care poate fi preparat in orice ocazie. Servit a doua zi dupa ce a fost preparat este un real deliciu pentru fiecare.

30 min
4 servings

Tort Dobos

Tortul Dobos este un tort delicios care necesita ceva timp pentru a-l prepara. Pare complicat insa el este un tort simplu, aromat si usor de preparat.

30 min
4 servings

Tort din piscoturi cu portocale

Tortul din piscoturi cu portocale este un tort rapid, care se prepara mai ales in zilele caniculare cand doriti sa serviti un deset aromat si special.

30 min
4 servings

Tort cu frisca

Aceasta reteta de tort cu frisca este cu siguranta cea mai simla reteta de tort pe care ati intalnit-o. O puteti prepara ori de cate ori ave ti chef de ceva dulce.

30 min
4 servings

Tort de ciocolata

Tortul de ciocolata este un desert special recomandat mai ales impatimitilor de dulce si mai ales, de ciocolata.

30 min
4 servings

Tort delicios

In momentele cand doriti sa preparati un tort cu care sa impresionati, acest tort delicios nu face decat sa va indulceasca prin aroma si aspectul lui.

30 min
4 servings

Blat de tort cu migdale

Blatul de tort cu migdale este punctul de plecare pentru multe torturi aromate cu care va puteti incanta invitatii. Aroma fina a migdalelor face combinatia buna cu ciocolata si cu frisca.

30 min
4 servings

Tort din albus cu nuca sau alune

Tortul din albus cu nuca sau alune este un desert aromat, delicios care poate fi preparat de ocazia cu care doriti sa il preparati. Delicios si gustos, tortul din albus cu nuca sau alune merita sa il preparati.

30 min
4 servings

Blat de tort cu fructe

Folosind acest blat de tort cu fructe veti obtine un tort aromat, gustos si foarte delicios.

30 min
4 servings

Tort cu crema de cacao-varianta 1

Tortul cu crema de cacao este un tort special acre este in topul preferintelor acelora care sunt pasionati de ciocolata.

30 min
4 servings