- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Folosind acest blat de tort cu fructe veti obtine un tort aromat, gustos si foarte delicios.
		
		Ingrediente
		
			
- 140 gr zahar
 
- 15 gr stafide
 
- 2 linguri pesmet
 
- 7 oua
 
- 70 gr fructe glasate
 
- 180 gr nuca macinata
 
- 1 plic zahar vanilat
 
- sirop
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca bine galbenusurile cu zaharul puse intr-un castron, pana cand amestecul se albeste, se adauga apoi treptat fructele glasate taiate marunt, pesmetul si albusurile batute spuma.
 
- Se unge o forma cu unt, se toarna in ea compozitia si se introduce la cuptor sa se coaca. Cand blatul este gata, se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se scoate din forma si se pune pe un platou.
 
- Cand blatul este racit se toarna 100 ml sirop si se decoreaza cu crema de ciocolata sau frisca.