Torturi

Retete de torturi

Cele mai noi Retete

Tort Ilenuta

Tortul Ilenuta este un tort delicios si rapid care nu necestita prea multe cunostinte gastronomice, Tocmai de aceea este recomadat tinerelor gospodine dornice sa prepare un desert aromat si gustos.

30 min
4 servings

Tort Kodrit Kadir

Tortul Kadir Kodrit este un tort arabesc cu crema caramel. Foarte u?or de pregatit, atractiva ?i cu gust teribil gust va va cuceri de la prima inghititura.

30 min
4 servings

Tort Masinuta

Tortul Masinuta este un tort care cu sigguranta ii va incanta pe baietei. Delicios si aromat va fi un deliciu indiferent de ocazia cu care il preparati.

30 min
4 servings

Tort Regina Maria

Tortul Regina Maria este un tort delicios, aromat care va va face sa va aduceti cu drag aminte de ocazia cu care l-ati preparat.

30 min
4 servings

Tort cu coacaze

Tortul cu coacaze este cu siguranta un tort racoritor de vara cu arome usor acrisoara. Acest tort are avantajul ca se prepara rapid si este foarte aromat.

30 min
4 servings

Tort Fantezie cu piersici sau mandarine

Tortul Fantezie cu piersici sau mandarine este un desert aromat pe care cu siguranta il veti aprecia datorita aromei delicate si al gustului foarte racoritor.

30 min
4 servings

Tort cu crema de vanilie si nuca de cocos

Tortul cu crema de vanilie si nuca de cocos poate deveni in scurt timp preferatul dvs datorita aromei fine si al gustului delicios si aromat.

30 min
4 servings

Tort Festiv cu struguri

Tortul Festiv cu struguri se poate prepara si cu alt fel de fructe, in functie de sezonul in care il veti prepara. Pen tru un plus de aroma racoritoare puteti adauga si coaja rasa de portocala.

30 min
4 servings

Tort alb

Tortul alb este un tort desi apetisant foarte economic si rapid de preparat. pentru prepararea unui tort alb nu aveti nevoie de foarte multa experienta gastronomica ci doar de chef de a prepara un desert delicios.

30 min
4 servings

Tort cu nuca si crema

Tortul cu nuca si crema este un tort rapid, delicios, foarte aromat care cu siguranta va va cuceri de la prima inghititura.

30 min
4 servings