Tarte

Retete pentru tarte

Cele mai noi Retete

Tarta cremoasa cu capsune

Aceasta tarta cremoasa cu capsune poate fi o senzatie la un pranz in milocul familiei.Ea poate, de asemenea, sa fie foarte usor confundata cu un tort.Si de ce nu, daca este foarte delicioasa!

30 min
4 servings

Pasca la minut

Daca doriti ca in ziua de Paste sa aveti ceva senzational pe masa atunci e momentul se praparati aceasta pasca.Se prepara repede ceea ce inseamna ca in casa vor fi mirosuri senzationale de sarbatori, iar pasca o puteti servi proaspat scoasa din cuptor.

30 min
4 servings

Tarta cu piure de piersici

Tarta cu piure de piersici este cu siguranta cea mai rapida prajitura.Puteti sa o umpleti cu orice fructe de sezon gasiti, si de asemenea puteti sa adaugati si zahar pentru un gust mai dulce.

30 min
4 servings

Tarta cu piersici

Reteta de tarta de piersici are un avantaj foarte mare...si anume faptul ca este foarte delicoasa si aspectuoasa.Toti cei care o vor gusta vor fi uimiti de aptitudinile dumneavoastra de gospodina!

30 min
4 servings

Tarta cu ciocolata

Acesta tarta cu ciocolata se adreseaza iubitorilor de ciocolata si nu numai.Putem servi aceasta tarta cu o inghetata de vanilie sau cu capsuni alaturi sau cu o frisca batuta cu fragi sau zmeura.

30 min
4 servings

Tarta multicolora

Tarta multicolora este cu siguranta un desert usor si savuros, care impresioneaza prin gust, dar mai ales prin aspect.Veti incanta chiar si musafirii cei mai pretentiosi cu aceasta tarta cu fructe.

30 min
4 servings

Tarta cu nuci

O tarta dulce si rapida incanta pe oricine.Este consistenta iar nuca face din ea un desert spectaculos chiar daca ingredientele sunt comune-chiar banale as spune.

30 min
4 servings

Tarta cu crema de nuca

Daca doriti un desert exceptional de gustos atunci e momentul pentru o tarta cu crema de nuci.Pentru gustul ei delicios toti mesenii va vor lauda.

30 min
4 servings

Tipsie cu fructe de padure

Aceasta tipsie cu fructe de padure, este de fapt o tarta care nu are in compozitie faina, dar este la fel de gustoasa si de delicioasa.Tipsia se poate prepara si alfel de fructe cum ar fi:pere. piersici, mandarine...

30 min
4 servings

Tarta cu fructe de padure

Reteta de tarta cu fructe de padure este destul de usor de preparat, iar rezultatul este incantator.O tarta dulce-acrisoara care este foarte delicioasa mai ales consumata rece cand afara este foarte cald.

30 min
4 servings