Tarte

Retete pentru tarte

Cele mai noi Retete

Tarta cu branza dulce si capsuni

Capsunile merg foarte bine cu ciocolata.Dar nu numai..O dovedeste desertul cu branza de vaci si capsuni care va va cuceri cu siguranta.Secretele ei:frisca racoroasa si branza cremoasa, alaturi de capsunile aromate.

30 min
4 servings

Tarta umpluta cu mascarpone si fructe de padure

Tarta umpluta cu mascarpone si fructe de padure este un desert care de fiecare data binedispune pe oricine.Avantajul acestei tarte este ca se prepara rapid si este foarte delicioasa.

30 min
4 servings

Tarta cu fructe clasica

Tarta clasica cu fructe este genul de desert pe care nu il puteti refuza. Este un desert delicios care se prepara rapid dar mai ales are o aroma delicioasa datorita fructelor proaspete.

30 min
4 servings

Tarta cu pere si caise

Tarta cu pere si caise este un desert rapid care impaca toate gusturile.Dulceata perelor in combinatie cu cea a dulcetii face ca tarta sa fie mult mai aromata.

30 min
4 servings

Tarta cu crema de mere

Tarta cu crema de mere este un desert delicios si plin de aroma. Este genul de desert ideal in orice ocazie si care te binedispune de la prima muscatura.

30 min
4 servings

Tarta de castane si ciocolata

Tarta de castane si ciocolata are o aroma fina si delicata pe care cu siguranta o veti indragi.Este totodata un desert exotic prin aroma delicata a castanelor.

30 min
4 servings

Tarta cu miere iaurt si fructe

Tarta cu miere iaurt si fructe este o tarta delicioasa, aromata care cu siguranta va va cuceri si pe dvs. Aroma intensa de miere a acestei tarte o face de neuitat.

30 min
4 servings

Tarta cu migdale dulci si amare

Tarta cu migdale dulci si amare este o tarta speciala care face deliciul unei mese speciale in familie. Este un desert rapid si foarte aromat, dar mai ales delicios.

30 min
4 servings

Tarta dadacei

Tarta dadacei este o delicioasa tarta care este mereu delicioasa, indiferent de ocazie. Fie ca e servita la micul dejun sau ca desert este mereu o placere sa gusti o felie din tarta dadacei.

30 min
4 servings

Tarta cu migdale si ciocolata

Tarta cu migdale si ciocolata este foarte aromata si delicioasa. Gustul parfumat al acestei tarte o face de neinlocuit, ea putand fi servita chiat si in loc de tort in zielle festive.

30 min
4 servings