Retete pentru tarte
Tarta cu vanilie si mere poate fi una dintre retetele care sa va scoata din impas atunci cand se anunta invitati neasteptati,Este delicioasa iar aspectul este minunat, lasand impresia unui desert elaborat.
Tarta crocanta cu branza este un desert fin si extrem de gustos, traditionala tarta cu branza dulce poate fi combinata cu o varietate de fructe in functie de sezon si gust. Faptul ca nu trebuie tinuta la cuptor este un mare avantaj pentru gospodine.
Pasca napoletana este una din cele mai renumite din toata Italia, datorita faptului ca contine fructe confiate si un amestec de 2 feluri de branza.Gustul ei delicios o sa va convinga ca nu e cazul sa fie Paste pentru a manca un desert delicios.
Tarta cu nuci si sos caramel este cu siguranta o tarta irezistibile.Se prepara rapid si contine ingrediente care fac orice desert sa fie special.Faptul ca trebuie sa stati in fata aragazului mult timp face ca acest desert sa fie preferatul dvs.
Tarta la rece este cu sigurata salvarea oricarei gospodine.Faptul ca nu stam sa coacem la cuptor dar totusi rezultatul este delicios face ca acest preparat cu ciocolata in doua culori sa fie mereu in meniul dvs.
Pasca italiana este o reteta specific zonei peninsulare, fiind de nelipsit de pe masa de Paste.Penrtu cei care vor un plus de aroma se mai poate adauga esenta de vanilie sau stafide auriiOricum, cu siguranta va avea un gust delicios!
Tarta cu rubarba este pentru unii o necunoscuta, desi are un continut ridicat de vitamine.Tarta poate fi simpla numai cu rubarba, sau se poate adauga mere, capsune si chiar visine.Orice am adauga gustul va fi delicios.
Te-ai saturat de tartele clasice, cu umplutura grasa si multe calorii? Incearca aceasta reteta de tarta cu ceapa si vei simti diferenta!
Tarta frantuzeasca este desertul cel mai cunoscut de pe planeta.Gustul delicios si aroma senzationala de caise te poarta pe alte meleaguri.Desi pare complicat este o reteta simpla care face din acest desert o experienta unica.
Minitartele cu caise sunt guatarea ideala.Potrivite pentru toata lumea mai mari sau mai mici, fac delicul si supliciul tuturor.Pentru a savura pe deplin aroma caiselor, este de preferat sa se consume a doua zi.