Tarte

Retete pentru tarte

Cele mai noi Retete

Tarta cu fructe si mascarpone

Tarta cu fructe si mascarpone este delicioasa si foarte aromata. Aceasta tarta este mult mai delicioasa daca e servita rece dupa ce a stat la frigider 2 ore.

30 min
4 servings

Tarta cu pere si pricomigdale

Tarta cu pere si pricomigdale este un desert cu o aroma delicata si rafinata. Tarta cu pere si pricomigdale are o aroma pe care o vei recunoaste oricand.

30 min
4 servings

Aluat pentru tarte

Aceasta reteta de aluat pentru tarte este reteta originala, de baza, ea putand fi oricand imbunatatita prin adaugarea multor ingrediente pentru aromatizare.

30 min
4 servings

Tarta cu mere-varianta 2

Pentru momentele cand doriti un desert special va oferim o varianta delicioasa pentru tarta cu mere. Datorita dulcetii aroma va fi mult mai intenta si tarta mult mai gustoasa.

30 min
4 servings

Tarta cu conopida

Aceasta reteta de tarta cu conopida este delicioasa, rapida si foarte gustoasa. daca este servita rece tarta cu conopida este mult mai gustoasa...

30 min
4 servings

Tarta de vinete

Tarta cu vinete este un preparat care va poate scoate din incurcatura atunci cand se anunta invitati multi la masa, si pe care doriti sa ii surprindeti cu un preparat delicios.

30 min
4 servings

Turta de cartofi umpluta cu carne de miel si seminte de pin

Turta de cartofi umpluta cu carne de miel si seminte de pin trebuie sa o incercati si dvs macar o data. Are o aroma fina, delicata si este foarte apetisanta.

30 min
4 servings

Aluat pentru tarte-varianta 1

Vrei sa pregatesti un aluat de tarte dar nu sti cum? Iata o reteta simpla si gustoasa care nici nu iti va rapi mult timp si este foarte gustoasa.

30 min
4 servings

Aluat pentru tarte- varianta 2

Aluatul pentru tarte este un aluat fraged care cu siguranta va va inspira sa preparati tarte cu diferite umpluturi.

30 min
4 servings

Aluat fraged pentru tarte

Aluatul fraged pentru tarte seamana foarte mult cu foietajul frantuzesc numai ca acesta este mult mai compact.

30 min
4 servings