Deserturi

Retete pentru deserturi

Cele mai noi Retete

Crema de patiserie

Crema de patiserie este ideala pentru umplerea profiterolurilor, gogoselelor, tarteletelor sau a rulourilor. Pentru obtinerea unui preparat mai moale, incorporeaza in crema rece 500 ml de frisca.

30 min
4 servings

Crema englezeasca

Avand o consistenta usoara si catifelata crema englezeasca este perfecta pentru a fi servita cu spuma de ciocolata, fiind o baza ideala si pentru obtinerea inghetatelor.Poti schimba reteta de baza, inlocuin vanilia cu scortisoara sau poti adauga o lingura

30 min
4 servings

Sorbet de fragi si mere

Sorbetul de fragi si mere are un gust dulce-acrisor pe care in apreciaza toate lumea. Sorbetul este digestivul ideal in zilele caniculare de vara.

30 min
4 servings

Sorbet de struguri si smochine

Sorbetul de struguri si smochine este atat un desert proaspat, usor si racoritor cat si un digestiv delicios dupa o masa copioasa.

30 min
4 servings

Sorbet de piersici

Sorbetul de piersici este foaret racoritor si revigorant. Are o aroma delicata si fina pe care daca o veti savura nu o veti uita prea usor.

30 min
4 servings

Sorbet de capsuni cu tofu

Sorbetul de capsuni cu tofu are o aroma fina si delicata. Aroma sorbetului de capsuni ofera o senzatie racoritoare perfecta in zilele caniculare de vara.

30 min
4 servings

Intermezzo din struguri si grappa

Intermezzo din struguri si grappa este un desert racoritor pe placul tuturor.Trebuie sa incercati si dvs intermezzo din struguri si grappa deoarece este foarte delicios.

30 min
4 servings

Sorbet de kiwi

Sorbetul de kiwi este digestivul de care aveti nevoie dupa o masa copioasa in familie. De asemenea sorbetul de kiwi este delicios in zilele calduroase in loc de inghetata.

30 min
4 servings

Sorbet din fructe de padure

Sorbetul din fructe de padure are o aroma pe care nu o veti uita usor. Indiferent de ce fructe de padule folositi gustul sorbetului ramane la fel de delicios.

30 min
4 servings

Sorbet de pepene galben cu seminte de mac

Combinarea cu seminte de mac cu sorbetul de pepene confera sorbetului un gust deosebit si surprinzator.

30 min
4 servings