Deserturi

Retete pentru deserturi

Cele mai noi Retete

Sorbet de afine si zmeura

In zilele caniculare de vara sau dupa o masa copioasa un sorbet de afine si zmeura este tot ce va trebuie ca sa va revigorati.

30 min
4 servings

Sorbet de telina si suc de morcovi

Conceput ca desert, sorbetul de telina si morcovi poate fi propus ca intermezzo intre doua feluri de mancare. Datorita gustului nu foarte dulce, e foarte placut pe timpul verii.

30 min
4 servings

Sorbet de lamaie

Sorbetul de lamaie este cel mai racoritor sorbet. Are un gust acrisor racoritor ca cu sigurata va va placea si dvs.

30 min
4 servings

Sorbet de dovleac

Sorbetul de dovleac este printre putinele tipuri de sorbeturi care se poate servi si ca gustare racoritoare de dupa-masa.

30 min
4 servings

Sorbet de capsuni

Sorbetul de capsuni este unul din cele mai aromate si mai delicioase sorbeturi. Aroma delicioasa de capsuni face de neuitat aceste desert delicios.

30 min
4 servings

Sorbet din fructe rosii

Sorbetul din fructe rosii are are o aroma care ne aduce aminte de placintele bunicii. Aroma dulce-acrisoara a fructelor de padure face din acest sorbet un desert delicios.

30 min
4 servings

Sorbet de mere si ceai verde

Sorbetul de mere si ceai verde este ideal in zielle caniculare de vara, datorita efectelor revigorante pe care le are.Aroma delicioasa de ceai vesre in combinatie cu merele face din aceste sorbet un desert deosebit.

30 min
4 servings

Frappe cu cartofi sofran ciocolata si lichior de nuci verzi

Frappe cu cartofi sofran ciocolata si lichior de nuci verzi este un desert deosebit si foarte rafinat. Combinatia ingredientelor dovedeste finetea preparatului finit.

30 min
4 servings

Frappe de cocos cu perle de papaya

Frappe de cocos cu perle de papaya este un desert elaborat foarte delicios si plin de vitamine.

30 min
4 servings

Spuma de iaurt cu cirese

Spuma de iaurt cu cirese este un cocktail delicios si racoritor fiind un deliciu in zilele caniculare de vara. Se prapara rapid iar rezultatul finit cu siguranta va fi apreciat.

30 min
4 servings