Salate

Retete pentru salate

Cele mai noi Retete

Salata de rosii cu branza

Salata de rosii cu branza este o salata satioasa pe care o puteti servi ca fel principal in zilele caniculare de vara.

30 min
4 servings

Carpaccio de vita cu salata asortata

Carpaccio de vita cu salata asortata este de fapt o salata racoritoare , foarte gustoasa, dar care nu este pe placul tuturor.Ar trebui macar o data sa o incercati!

30 min
4 servings

Salata calda

Salata calda este un preparat ideal pentru cei care tin regim sau care au un mod de viata sanatos. Salata se poate servi si rece a doua zi!

30 min
4 servings

Salata de cartofi

Salata de cartofi este o salata delicioasa, pe care o puteti prepara si dietetic renuntand la maioneza si adaugand mai mult iaurt dietetic sau cremos!

30 min
4 servings

Salata ruseasca

Salata ruseasca este usor de preparat si poate fi servita alaturi de fripturi sau orice reteta de mancare ce necesita salata.

30 min
4 servings

Salata in straturi

Salata in straturi este de fapt o salata delicioasa de legume pe care o puteti servi la orice ora din zi, fiin foarte dietetica!

30 min
4 servings

Salata calda de legume

Salata calda de legume poate fi punctul de plecare spre multe preparate delicioase si aromate. De exemplu o poti servi in combinatie cu paste fierte al dnte, asfel vor iesi niste paste delicioase...

30 min
4 servings

Salata orientala

Salata orientala este o reteta culinara simpla, care necesita putin timp pentru a fi preparata. Puteti prepara salata orientala pentru un dejun sau cina in familie.

30 min
4 servings

Salata cu pui si ciuperci

Salata cu pui si ciuperci este o salata delicioasa, dietetica la care mai poti adauga si alte ingrediente precum porumb din conserva, castraveti in otet sau oua fierte.

30 min
4 servings

Salata pescarului

Salata pescarului este o salata deosebit de gustoasa, in care adaugam cel mai sanatos aliment-pestele!

30 min
4 servings