Salata pescarului

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata pescarului este o salata deosebit de gustoasa, in care adaugam cel mai sanatos aliment-pestele!

Ingrediente

    • 300 gr file de peste
    • 1 ardei iute verde
    • 3 morcovi
    • 250 gr orez
    • 1 fir usturoi verde
    • 3 rosii cherry
    • 2 linguri ulei de masline
    • 75 gr maioneza
    • 1 lingura otet

Instructiuni de preparare

  1. Fileurile de peste pune-le intr-o oala cu apa si putina sare si pune-le la fiert pentru 15 minute.
  2. Intre timp, spala orezul in cateva ape, apoi pune-l la fiert in 500 ml de apa in care adauag si putina sare. Dupa ce a fiert, scurge-l si lasa-l sa se raceasca. Din cand in cand, amesteca cu o furculita, ca boabele sa nu se lipeasca intre ele.
  3. Intr-un castron, amesteca orezul cu pestele si morcovii taiati cubulete. Adauga ardeiul iute curatat de seminte, usturoiul tocat si rosiile taiate sferturi.
  4. Stropeste amestecul cu otet si ulei de masline. Potriveste gustul de sare si baga salata la frigider 10 minute, si amestec-o numai in momentul servirii.

Recomandari

Salate