Conopida cu pesmet

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Conopida cu pesmet este o reteta austriaca, care de fapt este o salata calda care energizeaza pozitiv corpul oferind multe vitamine si minerale importante.

Ingrediente

    • 1 conopida
    • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
    • 125 gr unt
    • 2 oua fierte tari
    • sare
    • 2-3 linguri pesmet

Instructiuni de preparare

  1. Se curata conopida, se spala sub jet de apa rece, apoi se opareste 10 minute intr-un vas cu apa clocotita si sare. cand este gata, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca intr-o sita, pentru a se scurge de toata apa.
  2. Se pune pe un platou conopida desfacuta buchetele, se presara cu ouale fierte tocate marunt, patrunjel verde tocat fin si cu pesmetul prajit usor in unt, apoi se poate servi.

Recomandari

Salate