Salata de ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de ciuperci este o salata aperitiv delicioasa, aromata si foarte usor de preparat. Aceasta salata de ciuperci de poate prepara si cu mixuri de ciuperci sau se mai poate adauga porumb dulce , pentru aroma.

Ingrediente

    • 400 gr ciuperci congelate
    • 100 ml ulei
    • paine toast integrala
    • 2 oua
    • 1 catel de usturoi
    • patrunjel verde
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se calesc ciupercile in putin ulei, adaugand si usturoiul tocat fin, si se tin pe foc pana cand scade zeama, dupa acre se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa se raceasca.
  2. Intre timp ,se prepara maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert si adaugand treptat uleiul, in fir subtire.
  3. Se amesteca cipercutele cu maioneza si se pune apoi cate o lingura de salata pe fiecare felie de paine toast integrala prajita. Se decoreaza feliile cu frunze de patrunjel verde, apoi se serveste.

Recomandari

Salate