Salata cu morcovi cu tofu

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata cu morcovi cu tofu este o salata dietetica d epost, la acre mai puteti adauga multe legume crude sau verzi pentru a imbunatati aroma.

Ingrediente

    • 250 gr branza tofu
    • 2 radacini de pastarnac
    • 2 morcovi
    • 2 linguri seminte de susan

    PENTRU SOS:

    • 2 linguri miere de albine
    • piper macinat
    • 1 lingura suc de lamaie
    • 2 linguri ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Radacinoasele se spala, se taie in doua si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, dupa care se scurg, se lasa sa se raceasaca sis e taie in rondele.
  2. Branz atofu se rumeneste intr-o tigaie, apoi se lasa sa se raceasca. Se rumenesc apoi semintele de susan.
  3. Se prepara sosul din ulei, sucul de lamaie si mierea de albine. Branza si legumele se pun intr-un bol de salata, se toarna sosul si semintele de susan, se presara cu sare si piper, si se amesteca cu grija. Salata se lasa 30 de minute sa se aromatizeze, apoi se poate servi.

Recomandari

Salate