Salate

Retete pentru salate

Cele mai noi Retete

Salata de peste afumat

Sunt multe retete de salata de peste afumat. noi va oferim aici cea mai economica si mai dietetica dintre ele.

30 min
4 servings

Salata de icre de stiuca

Salata de icre de stiuca este o salata speciala pe care cu siguranta o veti aprecia datorita aromei fine si delicate.

30 min
4 servings

Raci umpluti cu legume

Cele mai gustoase salate cu fructe de mare sunt cele cu carne de rac. Numai ca desi sunt gustoase si bogate in vitamine, se digera destul de greu.

30 min
4 servings

Raci fierti in vin

Racii fierti in vin se pot servi ori simpli, ori ca salata delicioasa de vara.

30 min
4 servings

Midii rasol

Midiile rasol se pot cansuma ca atare sau se pot consuma in combinatie cu salata de ceapa verde, avand un aport ridicat de vitamine.

30 min
4 servings

Salata de primavara

O salata foarte buna, o bomba adevarata de vitamine, foarte utile dupa perioada de iarna. Salata de primavara este buna si pentru cei care tin postul(folositi branza tofu, sau fara ea), combinata cu orice garnitura preferata.

30 min
4 servings

Salata de saricica

Exista foarte multe retete care au ca ingredient principal saricica sau agretti dar astazi m-am oprit la cea mai simpla si dietetica dintre ele , si anume, salata de saricica . Se poate servi simpla sau alaturi de friptura sau in combinatie cu paste, in o

30 min
4 servings

Salata picanta de ansoa

Salata picanta de ansoa este o salata sanatoasa, plina de vitamine si care poate fi consumata in orice moment al zilei indiferent de anotimp.

30 min
4 servings

Sote de morcovi cu naut

Soteul de morcovi cu naut este de fapt o salata aperitiv pe care o puteti servi la orice ora din zi atat ca fel principal cat si ca gustare.Pentru un gust mai bogat [uteti adauga mazare fiarta, astfel soteul va fi si gustos si aspectuos.

30 min
4 servings

Salata cu vita

Cand doriti un preparat delicios, plin de vitamine so foarte sanatos, salata de vita este solutia ideala. Pentru un plus de aspect se pot adauga felii de ardei rosu si mozzarella.

30 min
4 servings