Salata de icre de stiuca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de icre de stiuca este o salata speciala pe care cu siguranta o veti aprecia datorita aromei fine si delicate.

Ingrediente

    • icre de stiuca
    • zeama de lamaie
    • ulei
    • 1 ceapa -optional

Instructiuni de preparare

  1. Icrele se curata de pielite cu furculita si se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele ca sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron apoi se freaca cu ulei adaugat treptat cate putin, in cantitate dubla fata de icre.
  2. Se adauga zeama de lamaie dupa gust, iar cine doreste   poate adauga si zeama scursa de la o ceapa tocata fin si stoarsa prin tifon.

Recomandari

Salate