Salate

Retete pentru salate

Cele mai noi Retete

Salata cu fasole verde

Salata cu fasole verde este o salata aperitiv delicioasa, plina de vitamine, acre poate inlocui chiar si un fel principal. daca doriti puteti adauga ardei gras sau porumb dulce.

30 min
4 servings

Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie este o salata delicioasa, dietetica al carui gust il poti imbunatati adaugand cuisoare, hrean, marar uscat, usturoi sau cimbrisor.

30 min
4 servings

Salata Oliver

Salata Oliver este o salata racoritoare pe care o puteti servi la orice ora si cu orice ocazie.

30 min
4 servings

Salata calda de fasole

Salata calda de fasole este o salata delicioasa care se poate servi atat calda cat si rece, atat ca aperitiv, mic dejun sau chiar fel principal.

30 min
4 servings

Salata de pui cu mar si sos alb

Salata de pui cu mar si sos alb este o salata dietetica, delicioasa, pe care o puteti servi oricand si oriunde fiind delicioasa si foarte satioasa.

30 min
4 servings

Salata cu piept de curcan

Salata cu piept de curcan este o salata delicioasa, pe care o puteti savura atat la micul dejun cat si ca fel principal la masa de pranz.

30 min
4 servings

Salata de oua

Salata de oua este o salata delicioasa, pe care o puteti servi atat ca aperitiv la masa principala cat si ca mic dejun delicios.

30 min
4 servings

Salata de naut cu peste

Salata de naut cu peste este o salata delicioasa, dietetis si plina de vitamine si minerale, fiind de mare ajutor celor care tin diferite cure sau regimuri.

30 min
4 servings

Salata rustica de vinete

Salata rustica de vinete este o salata aperitiv pe care cu siguranta o veti savura cu placere, deoarece este delicioasa...

30 min
4 servings

Salata cu porumb

Salata cu porumb este o salata aperitv delicioasa, gustoasa si foarte apetisanta...

30 min
4 servings