Midii rasol

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Midiile rasol se pot cansuma ca atare sau se pot consuma in combinatie cu salata de ceapa verde, avand un aport ridicat de vitamine.

Ingrediente

    • 1 kg midii
    • piper
    • sare
    • 1 lamaie
    • 200 ml vin alb
    • 2 catei de usturoi
    • cimbru
    • 1 leg patrunjel verde
    • cateva bucati de arpagic

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb midiile in vin impreuna cu arpagicul, usturoiul tocat, putina sare, piper si  cimbru.
  2. Cand cochiile midiilor s-au deschis,se scot midiile, se pun intr-un vas adanc, se toarna peste ele zeama in care au fiert si se servesc cu zeama de lamaie si patrunjel verde tocat marunt.

Recomandari

Salate