Retete pentru aperitive
Aceasta omleta cremoasa este delicioasa la orice ora din zi , dar alaturi de o felie de paine prajita devine un pranz delicios.
In zilele cand suntem mereu pe fuga omleta este mancarea perfecta.Iar daca adaugam si ansoa gustul devine cremos si deosebit.
Aceasta reteta sofisticata este ideala pentru micul dejun de la sfarsitul saptamanii impreuna cu prietenii.
Peste afumat este foarte bun la micul dejun. Are un gust special alaturi de paine prajita cu unt, lamaia dandu-i un plus de gust
Acest pate are un gust deosebit daca inainte de a servi il tineti la frigider aproximativ o ora, dar are un gust delicios si daca e servit imediat dupa preparare.
Folosind la aceasta retata sardine proaspete nu numai ca va avea un gust si o textura minunata dar va fi un pranz plin de vitamine si proteine.
Combinatia dintre nucile prajite si branza de capra da retetei o savoare desavarsita oferind un pranz pe cinste.
Ouale de prepelita au un gust special in combinatie cu hamsia afumata oferind un pranz simplu de preparat dar cu un gust desavarsit.
Aceasta reteta este o reteta speciala datorita faptului ca poate fi oricand imbunatatita folosind in loc de pasta curry pasta masline,de rosii, de usturoi sau chilli.Iar ciupercile coapte pe uscat isi pastreaza aroma dand retetei o nota de prospetime.
Bucatile de somon afumat innobileaza aceasta reteta dandu-i o savoare de neuitat.Daca doriti un mic dejun plin de vitamine atunci e momentul sa savurati o omleta cu somon afumat.