Somon afumat cu crema de branza in covrig

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta sofisticata este ideala pentru micul dejun de la sfarsitul saptamanii impreuna cu prietenii.

Ingrediente

    • 2 covrigi rotunzi
    • 120 gr de crema de branza grasa
    • 150 gr de somon afumat
    • piper macinat
    • felii de lamaie pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Incalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Puneti covrigii intr-o tava de copt si bagatii in cuptorul incins pentru 4-5 minute
  2. Cand baghetele sunt scoase din cuptor si racite taiati-le in doua pe orizontala. Ungeti cele 4 jumatati de covrig cu crema de branza.
  3. Puneti peste crema de branza felii de somon afumat si puneti piper macinat deasupra.
  4. Puneti jumatatea de covrig peste feliile de somon afumat si puneti o felie de lamaie, pentru decor.

Recomandari

Aperitive