Aperitiv cu hering afumat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Peste afumat este foarte bun la micul dejun. Are un gust special alaturi de paine prajita cu unt, lamaia dandu-i un plus de gust

Ingrediente

    • 4 fileuri de hering afumat
    • 25 gr de unt
    • piper macinat
    • felii de lamaie pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un vas termorezistent sau intr-un castron de plastic puneti fileurile hering afumat.
  2. Puneti la incalzit un vas cu apa iar cand aceasta atinge punctul de fierbere puneti peste fileurile de hering afumat cat sa le acopere.
  3. Lasati peste in apa calda timp de 5 minute pentru a se inmuia.
  4. Dupa 5 minute scoateti fileurile de peste uscati-le cu hartie absorbanta. Scoateti pielita daca aceasta exista.
  5. Serviti impreuna cu felii de paine prajita cu unt si felii de lamaie.

Recomandari

Aperitive