Pate de macrou afumat

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Acest pate are un gust deosebit daca inainte de a servi il tineti la frigider aproximativ o ora, dar are un gust delicios si daca e servit imediat dupa preparare.

Ingrediente

    • 4 fileuri de macrou afumat fara piele
    • 225 gr de crema de branza
    • 2 catei de usturoi tocati marunt
    • sucul de la o lamaie
    • cateva frunze de patrunjel verde tocate
    • un fir de ceapa verde tocat marunt
    • 15 ml e sos Worcestershire
    • sare si piper cayenne
    • felii de paine neagra  prajita pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Maruntiti fileurile de macrou si punet-le in vasul unui mixer. Adaugati crema de branza, usturoiul tocat marunt si zeama de lamaie.
  2. Pasati totul cu ajutorul unui mixer apoi adaugati ceapa verde tocata si patrunjelul tocat apoi mai amestecati cu mixerul pana cand capata o testura cremoasa.
  3. Adaugati  sosul Worcestershire, sare si piper cayenne si mai amestecati cateva secunde.
  4. Puneti pateul obtinut intr-un casteron, acoperiti cu o folie de plastic si dati la frigider.
  5. Cand serviti ornati cu fire de ceapa verde alaturi de felii de paine neagra prajita.

Recomandari

Aperitive