Ciuperci cu paine picanta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta este o reteta speciala datorita faptului ca poate fi oricand imbunatatita folosind in loc de pasta curry pasta masline,de rosii, de usturoi sau chilli.Iar ciupercile coapte pe uscat isi pastreaza aroma dand retetei o nota de prospetime.

Ingrediente

    • 12 ciuperci cu palarie medie(champignon)
    • 50 gr de unt
    • o lingurita de pasta de curry
    • sare
    • 4 felii de paine alba prajita pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Spalati ciupercile si indepartati  piciorusul. Luati o tava de copt incalziti-o in cuptor.
  2. Asezati ciupecile in tava de cuptor incalzita si taiati piciorusul bucatele mici si umpleti ciupercile cu ele. Puneti in fiecare ciupercuta o bucatica mica de unt si putina sare.
  3. Lasati ciupercile in cuptor la foc mediu timp de 10 minute pana ce untul se topeste.
  4. Intre timp amestecati untul ramas cu pasta de curry si  intindeti pe fiecare felie de paine.
  5. Cand ciupercile sunt gata asezati pe fiecare felie de paine si serviti caldute sau reci

Recomandari

Aperitive