Retete pentru aperitive
Rosiile umplute cu pasta de peste este aperitivul ideal pentru orice ocazie, fie ca e vorba de o cina in familie sau de sarbatoare, ele vor fi cu siguranta pe placul tuturor.
Rosii umplute cu salata de vinete - Vara iti ofera cele mai imbietoare mancaruri pe baza de legume, cum sunt si rosiile umplute cu salata de vinete. Daca aveti salata de vinete in frigider, aceste rosii umplute vor ajunge si mai repede pe masa.
Rosiile umplute cu ton in ulei pot fi servite atat ca aperitive cat si ca gustare la micul dejun, datorita nutrientilor si vitaminelor pe care le contin.
Rosiile umplute cu sufleu de cascaval este un aperitiv delicios care va lasa pe toata lumea cu gura cascata datorita eromei delicate.
Rulourile din sunca cu creier sunt un aperitiv indragit de toata lumea avand un gust delicat, o textura fina si o aroma pe care nu o veti uita prea usor.
Rulourile din sunca cu sfecla si hrean pot fi un aperitiv delicios si rapid la mesele in familie, dar sunt la fel de bune si daca sunt servite la micul dejun.
Pentru a beneficia din plin de aroma delicata a feliilo de sunca cu sos de vin si smantana puteti inlocui feliile de sunca cu prosciuto, astfel aroma va fi mult mai intensa.
Chiftelutele din carne sunt foarte gustoase, avand marele avantaj ca se prepara rapid. Optional chiftelutele se pot face si in cuptor, gustul fiind la fel de aromat si delicios.
Ficateii de pasare in sos este apritivul ideal in zilele de vara cand aveti invitati la masa pe care doriti sa ii surprindeti cu calitatile dumneavoastra de bucatareasca.
Sparanghelul cu sos tartar este un aperitiv rafinat cu care puteti face senzatie la mesele in familie. Avantajul pe langa aroma delicata este faptul ca se prepara rapid si nu trebuie sa stati mult in bucatarie.