Bruschette cu hamsie si oua de prepelita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ouale de prepelita au un gust special in combinatie cu hamsia afumata oferind un pranz simplu de preparat dar cu un gust desavarsit.

Ingrediente

    • 50 gr de file de hamsie sarate
    • lapte
    • 12 oua de prepelita
    • 2-3 catei de usturoi
    • 1 bagheta sau felii de paine prajita
    • 1 ceapa rosie  taiata Julien
    • 10-15 gr de seminte de chimen prajite di pisate
    • cateva frunze de patrunjel verde tocat
    • 45 ml de ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Punem laptele intr-un castron in care cufundam fileurile de hamsie,astfel reducem sarea din peste.
  2. Intre timp punem o oala cu apa la fiert in care punem ouale de prepelita si le fierbem timp de 2 minute. Cand ouale s-au fiert punem peste ele apa rece.
  3. Intr-un mojar pisam cateii de usturoi.
  4. Prajim feliile de paine pe ambele parti le stropim cu ulei de masline, apoi punem peste ele usturoiul pisat cu putina sare(nu e neaparata nevoie deoarece pestele este sarat),
  5. Decojim ouale de prepelita fierte si le taiem in jumatati. Scoatem din lapte fileurile de peste le punem peste feliile de paine punem jumatati de oua de prepelita si ornam cu ceapa taiata Julien, cu semintele de chimen si patrunjel verde tocat.

 

Recomandari

Aperitive