Tarta cu rosii si ceapa este o tarta rapida si armata, foarte usor de preparat si pe placul tuturor.
Tartele cu visine trebuie sa le incercati pentru ca sunt atat de bune incat le veti prepara ori de cate ori doriti un preparat dulce si aromat.
Briosele-Fluture sunt preferatele copiilor deoarece arata frumos si sunt delicioase.
Tarta de Hogmanay este o tarta specifica Scitiana, care se prepara de Anul nou. Aromele bogate si festive pot fi scoase in evidenta de o cantitate generoasa de inghetata sau de frisca.
Prajitura bretona cu unt este o prajitura savuroasa, cu o textura sfaramicioasa. Serviti prajitura cu fructe proaspete sau din compot pentru a evidentia aromele delicate.
Profiterolurile cu caramel sunt combinatia perfecta intre aluatul de ecleruri, frisca batuta si sosul luxos de caramel.
Spanakopita este o placinta greceasca cu umplutura de spanac, ceapa, branza si ou. Aromele difera de la o familie la alta, dar nucsoara si usturoiul fac deliciul acestui preparat.
Glazura americana pentru torturi si prajituri este o varianta mai dulce pentru a inlocui frisca batuta si pentru a da tortului un aspect placut.
Curcanul rumenit cu unt aromatizat trebuie sa il incercati pentru este reteta de succes pentru un pranz copios.
Tartinele cu pate de somon trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase si aromate, perfecte pentru ocaziile speciale din viata dvs.