Biscuitii cu crema de cacao neagra sunt deliciosi, aromati si foarte gustosi.
Pasta ardeleneasca de branza este un apritiv delicios si aromat, pe care o puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.
Chiftelutele cu branza sunt perfecte la micul dejun atat calde cat si reci, ele fiind punctul forte pentru un mic dejun satios.
Fasolea sleita este un aperitiv delicios si gustos, numai bun in zilele de post de peste an.
Placinta cu branza si ceapa este delicioasa si apetisanta, numai buna pentru un aperitiv sau gustare. Dupa plac puteti inlocui ceapa uscata cu cea verde.
Placintele din pita-varzarile trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase si aromate, numai bune la micul dejun sau la cina.
Pogacelele sunt delicioase si aromate, bune atat la micul dejun cat si la gustare alaturi de o cana cu ceai.
Slanina afumata ardeleneasca trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, gustoasa si de nelipsit de pe mesele gospodarilor.
Toba ardeleneasca nu poate lipsi de pe masa de Craciun pentru ca este aromata, gustoasa si pe placul tuturor.
Piftia banateana este foarte gustoasa si aromata, numai buna in zilele geroase de iarna...