Mamaliga cu dovleac la cuptor este un preparat foarte gustos si aromat, pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Ouale jumari cu usturoi sunt perfecte pentru un mic dejun satios, aromat si pe placul tuturor.
Placinta cu ceapa este delicioasa, si, daca adaugati in compozitia umpluturii si cateva ciupercute, gustul este mai intens.
Scrobul este o omleta delicioasa, gustoasa si pe care o puteti servi atat la cul dejun cat si la gustare.
Taci si-nghite este un aperitiv foarte gustos, aromat si pe placul tuturor, la fel de bun cald sau rece.
Tocii sunt niste chiftelute de cartofi, pufoase si gusoase, numai bune la micul dejun sau la gustare.
Tocmageii umpluti trebuie sa ii incercati. Este un preparat moldovenesc traditional, foarte gustos si aromat.
Acreala moldoveneasca cu loboda este foarte gustoasa, fiind un preparat delicios de primavara, aromat si foarte usor de preparat.
Borsul cu chitici este un bors de peste delicios si foarte gustos.
Borsul cu tocmagei este un bors moldovenesc foarte bun si gustos, pe care il puteti servi atat la masa de pranz cat si la cina.