Prajitura cu miere este o prajitura dulce si gustoasa, care va fi, cu siguranta pe placul tuturor, indiferent de ocazia cu care o veti prepara.
Fursecurile limbi de pisica sunt foarte gustoase si trebuie sa le incercati pentru ca sunt aromate si usor de preparat.
Marchiza de ciocolata este un tort gustos si aromat, pe care il puteti prepara chiar si in zilele festive.
Cuburile glazurate cu lamaie sunt atat de racoritoare si de aromate incat sunt preferatele copiilor.
Ciabatta este o paine traditionala italieneasca, foarte aromata si gustoasa, pe care o puteti servi chiar si simpla la aperitiv, sau puteti prepara cu ea niste tartine delicioase.
Baba cu rom sunt prajiturele clasice, cu drojdie, insiropate pana devin lucioase si lipicioase. Baba se servesc de regula cu fructe proaspete, precum zmeura.
Biscuitii cu portocale si merisoare sunt delciiossi, si daca ii tineti peste noapte la rece, ei devin mai fragezi si mai aromati.
Tarta de Santiango este o tarta simpla, dar delicioasa cu aluat fraged, migdale macinate, zahar, oua si coaja rasa de lamaie.
Biscuitii din aluat nisipos sunt fragezi si gustosi, pe placul tuturor, mai ales al copiilor.
Cantuccini sunt de fapt niste biscuiti tari, gustosi, care imbina aroma de portocale cu cea de alune prajite. Traditional, acestia se servesc la ceai sau cafea.