Ciupercile umplute la gratar trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, apetisante si foarte usor de preparat.
Lebarul este un preparat banatean, specific sarbatorilor de Craciun si care se prepara mai ales din porcul proaspat sacrificat.
Omleta cu crutoane etse un preparat banatean care se serveste la micul dejun, si care poate fi imbunatati cu ardei gras sau felii de sunca.
Piftia banateana este foarte gustoasa si o puteti prepara din carne de pui sau curcan.
Placinta cu ceapa si ficatei este o placinta aperitiv foarte gustoasa, pe care o puteti servi chiar si la pranz.
Borsul de gasca este un preparat banatean delicios, apetisant si pe placul tuturor.
Ciorba banateana este o ciorba gustoasa si aromata, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Ciorba de legume cu carne de vita este o ciorba aromata si gustoasa, pe care o puteti servi chioar si copiilor mici, de la1 an.
Supa de pui cu galuste este o supa foarte buna si aromata, pe care o puteti servi chiar si rece, la pranz sau la cina.
Pleurotus cu vin si smantana este o mancare de toamna foarte apetisanta si gustoasa, pe care o puteti servi cu paine de casa aburinda.