Aceste delicatese glazurate sunt mici delicii spectaculoase, din pandispan si zahar. Usor de facut, necesita doar o cantitate de pandispan, fondant semipreparat si un stilou de glazurat.
Tarta cu mereng si crema de lamaie este o tarat aromata si gustoasa, pe care o puteti servi chiar si in locul tortului in zilele deosebite din viata dvs.
Tortul de ciocolata-Panza de paianjen este un tort usor de ciocolata facut dintr-o singura bucata, si pe care il puteti decora cum doriti dvs.
Pissaladiere este tarta cu peste foarte aromata si satioasa,pe care o puteti prepara in zilele cu dezlegare la peste.
Tarta de vara cu fructe de padure este desertul perfect in zilele caniculare de vara.
Tortul Simnel este un tort plin de fructe care se topeste in gura si, care se prepara mai ales in duminica Pastelui.
Fougasse este o paine frantuzeasca, usor de preparat si aromata, pe care o puteti presara cu orice condiment doriti.
Tortul cu whisky si ciocolata este un tort dulce si gustos, perfect pentru orice ocazie.
Tortul de sampanie este un tort aromat, specific sarbatorilor de iarna.
Tortul de ciocolata este un tort aromat si gustos, pe care il puteti prepara in orice ocazie din viata dvs.