Fursecuri limbi de pisica- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile limbi de pisica sunt foarte gustoase si trebuie sa le incercati pentru ca sunt aromate si usor de preparat.

Ingrediente

    • 50 gr unt la temperatura camerei
    • 2 albusuri
    • 50 gr zahar tos
    • 50 gr faina cernuta

    USTENSILE:

    • tavi joase de copt
    • hartie de copt
    • pos de decorat
    • sprit de 5 mm

Instructiuni de preparare

  1. Tapetati tavile joase cu hartie de copt sau cu grasime, si intre timp porniti cuptorul.
  2. Bateti untul cu zaharul pana obtineti un amestec usor si pufos. Bateti albusurile cu furculita, pana se infoaie putin, iar apoi incorporati-le treptat in amestecul de unt si zahar, batandu-l bine dupa ce adaugati albusurile batute. La final, cu o lingura de metal, incorporati prin rasturnare faina.
  3. Puneti amestecul intr-un pos cu sprit de 5 mm si modelati in tava panglici de 6 cm lungime, la distanta de 3 cm unele de altele. Loviti usor  tava de masa ca sa eliminati bulele de aer din preparat.
  4. Coaceti fursecurile in mijlocul cuptorului, 4-5 minute, pana cand se rumenesc putin deasupra si sunt maronii pe margini. Ridicati cu grija biscuitii cu o paleta-cutit si lasati-i pe un gratar pana se racesc si devin crocanti.

Recomandari

Patiserie