Bauturi

Retete de lichioruri, vinuri si alte bauturi alcoolice sau non-alcoolice, retete de sucuri naturale, nectaruri, fresh-uri

Cele mai noi Retete

Lichior de menta- varianta 2

Lichiorul de menta este o bautura foarte aromata si racoritoare, dar trebuie sa aveti grija pentru ca este si foarte tare.

30 min
4 servings

Lichior de nuci verzi- varianta 3

Lichiorul de nuci verzi trebuie sa il incercati pentru ca este foarte aromat si rafinat, numai bun ca aperitiv la mesele festive.

30 min
4 servings

Lichior de muguri de brad

Lichiorul de muguri de brad este un aperitiv nu foarte cunoscut, dar foarte aromat si pe placul tuturor.

30 min
4 servings

Lichior de gutui- varianta 2

Lichiorul de gutui este un aperitiv foarte aromat pe care trebuie sa il preparati daca aveti ocazia, avand avantajul ca se poate pastra chiar si 3 ani.

30 min
4 servings

Lichior de gutui- varianta 3

Lichiorul de gutui este o bautura-aperitiv foarte aromata, gustoasa si usor de preparat, cu conditia ca gutuile sa fie foarte coapte si aromate, de preferat romanesti nu de import.

30 min
4 servings

Lichior de miere de albine

Lichiorul de miere de albine este foarte aromat, fiind o combinatie placuta de arome intre semintele de chimen si mierea de albine.

30 min
4 servings

Lichior de struguri negri

Lichiorul de struguri negri trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si aromat. Daca vi se pare ca este prea tare il puteti dilua cu apa tonica sau minerala.

30 min
4 servings

Lichior de struguri albi

Lichiorul de struguri albi este o bautura delicioasa de vara, pe care o puteti dilua cu apa tonica sau minerala.

30 min
4 servings

Sirop de cirese

Acest sirop de cirese este foarte gustos, mai ales ca are o aroma delicat de migdale de la samburii cireselor. Trebuie sa il incercati.

30 min
4 servings

Socata

Un pahar de socata este tot ce va trebuie in zilele caniculare de vara, tocmai de aceea nu trebuie sa va lipseasca din frigider.

30 min
4 servings