Bauturi

Retete de lichioruri, vinuri si alte bauturi alcoolice sau non-alcoolice, retete de sucuri naturale, nectaruri, fresh-uri

Cele mai noi Retete

Afinata batraneasca

Afinata batraneasca este un apritiv delicios si foarte aromat. Daca afinele folosite sunt de padure atunci aroma va fi mult mai accentuata si gustul mai dulceag.

30 min
4 servings

Caisata

Caisata este o bautura digestiva de nelipsit de la masa. Noi va oferim reteta originala si va garantam o reuzita de zile mari, cu conditia sa o respectati intocmai.

30 min
4 servings

Primata

Primata este un digestiv foarte aromat si delicios. Daca este tinut suficient in sticle inainte de a o consuma va oferi un buchet si o aroma delicioase.

30 min
4 servings

Zmeurata

Zmeurata este un digestiv aromat si foarte delicios. Aroma zmeurei ramane aproape intacta numai are si o cantitate de alcool.

30 min
4 servings

Visinata batraneasca

Va oferim reteta originala de visinata btraneasca pe care o foloseau si bunicii si poate si strabunicii nostri. Visinata batraneasca este mai aromata si are un gust mai rustic foarte delicios.

30 min
4 servings

Visinata

Visinata este bautura alcoolica naturala, dulce si aromata preparata in casa, ce nu lipseste de la nici o sarbatoare de romani gospodari. Nu exista o reteta anume dupa care se prepara se folosesc visine, zahar si alcool.

30 min
4 servings

Vin de coacaze

Vinul de coacaze, cu exceptia faptului ca este foarte delicios, este si un antioxidant natural, ajutand organismul ori de cate ori este nevoie, cu conditia sa nu se faca excese.

30 min
4 servings

Vin de macese

Vin de macese este recomandat ca un intaritor universal, consumat pentru vitaminizare in diverse forme de anemii. De asemenea vin de macese putem prepara nu numai ca medicament ci si pentru ca este o bautura energizanta, usoara si delicioasa.

30 min
4 servings

Vin de mere -cidru

Vinul de mere in afara faptului ca este delicios se foloseste si in multe cure de slabire, ajutand organismul sa elimine toxinele si grasimile in exces.

30 min
4 servings

Vin de visine

Vinul din visine este mult mai aromat daca visinele sunt coapte, pastrand in acelasi timp si aroma lor delicata.

30 min
4 servings